Ηλεκτρονική - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ηλεκτρονική

Electronics
Ηλεκτρονική

AQUARION Ιονιστής νερού και φίλτρο

Η συσκευή AQUARION είναι μια συσκευή φίλτρου νερού υψηλής ισχύος, η οποία παράγει ιονισμένο, πλούσιο σε οξυγόνο, βαρέα μέταλλα και χωρίς τοξίνες. Η οξύτητα ή η αλκαλικότητα μπορούν να ρυθμιστούν σε μεμονωμένη βάση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς. Το ιονισμένο αλκαλικό νερό είναι ένα αντιοξειδωτικό και λόγω του αλκαλικού αποτελέσματος μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το σώμα μας. Το όξινο νερό προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση.

Προσθήκη

BIOHARMONEX 3 (Wellness device)

Το BioHarmonex® είναι μια συσκευή βιοανόρασης ειδικά σχεδιασμένη για οικιακή χρήση, η οποία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με πολύ χαμηλή ένταση. Η σύγχρονη, αισθητική, συσκευή τρίτης γενιάς, που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, διαθέτει είκοσι πέντε διαφορετικά προγράμματα για να ρυθμίσετε ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Προσθήκη
GoldMax

GoldMax

magnetic descaler

Προσθήκη

E-Protect Home

1x E-Protect Disc, 1x E-Protect Card και 2x E-Protect Stickers

Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον έναν δίσκο σε κάθε σημείο όπου περιβάλλεται από EMF.

Προσθήκη

E-Protect Personal

1x E-Protect Card, 2 x E-Protect Stickers

Η κάρτα E-Protect λειτουργεί καλύτερα όταν διατηρείται κοντά στο σώμα.

Προσθήκη

E-Protect Sticker

Το αυτοκόλλητο E-Protect πρέπει να εφαρμοστεί απευθείας στην ηλεκτρονική σας συσκευή. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας, στο φορητό σας υπολογιστή, στην οθόνη, στο φούρνο μικροκυμάτων, στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει ένα σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού