Άλλα προϊόντα - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Άλλα προϊόντα

Other products
Άλλα προϊόντα

Arginine Plus

100 ταμπλέτες συμπλήρωμα διατροφής

Παρόλο που το σώμα μας είναι σε θέση να συνθέσει αργινίνη, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις στη ζωή, όταν μειώνεται η παραγωγή του. Ένα πράγμα που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια μείωση και είναι συχνά έμπειρο και οικείο σε πολλούς από εμάς είναι το άγχος. Η χρήση αργινίνης έχει αυξηθεί σημαντικά, καθώς έχει αρκετά καλά γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Επηρεάζει τη γενική φυσιολογική διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που το καθιστά συμπάθεια για τους αθλητές.

Προσθήκη

Beauty Formula

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Το Beauty Formula είναι ένα πολύπλοκο προϊόν που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, κολλαγόνο και βότανα, τα ενεργά συστατικά του οποίου βοηθούν στη διατήρηση της υγιούς δομής των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Προσθήκη

Cholestone

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Λόγω ακατάλληλης διατροφής και γενετικής, ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού που ζει με τη ζωή ζει με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης. Δεν είναι ένα απλό φαινόμενο και μακροπρόθεσμα μπορεί να παρουσιάσει μεγάλο κίνδυνο. Τα ενεργά συστατικά του Cholestone μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα υγιή επίπεδα τριγλυκεριδίων του αίματος.

Προσθήκη

Culevit

180 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Τα ενεργά συστατικά του συμπληρώματος διατροφής Culevit είναι αμινοξέα και βιταμίνες, που συμμετέχουν στην κανονική λειτουργία του σώματος. Το δισκίο Culevit μπορεί να εφαρμοστεί με καλά αποτελέσματα για την αποτρίχωση ή την αναγέννηση του σώματος σε περίπτωση ασθένειας ή κατάστασης ανάκτησης.

Προσθήκη

Detox Patch

12 μπαλώματα

Η ταχεία ανάπτυξη του πολιτισμού σημαίνει επίσης ότι το σώμα μας αντιμετωπίζει καθημερινά φορτία τοξινών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αντιμετώπιση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, των χημικών ουσιών, των φαρμάκων και ορισμένων καταναλωτικών αγαθών. Το μεγαλύτερο μέρος τους μπορεί να συσσωρευτεί στο σώμα. Το Detox Patch τους αφαιρεί από το σώμα με τη βοήθεια της ανατολικής σοφίας.

Προσθήκη

Joint ProteX

90 Tabs συμπλήρωμα διατροφής

Η διατήρηση της κοινής υγείας έχει καίρια σημασία στην καθημερινή ζωή. Οι πιο συχνές αιτίες ανάπτυξης της αρθρικής παραμόρφωσης είναι: υπερβολικό σωματικό βάρος, ακατάλληλη διατροφή, είτε καθιστικός ή υπερβολικός τρόπος ζωής (σπορ άσσος, σκληρή σωματική εργασία) και άγχος. Το Joint ProteX έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων μας.

Προσθήκη

Joint ProteX Forte

90 Tabs συμπλήρωμα διατροφής

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή, όταν οι αρθρώσεις μας χρειάζονται πρόσθετη προστασία. Σε σύγκριση με το παλιό μας προϊόν Joint ProteX, το Joint ProteX FORTE υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων σε αυξημένες ποσότητες δραστικών συστατικών, γι 'αυτό προτείνουμε κυρίως για εκείνους που χρειάζονται πρόσθετη προστασία.

Προσθήκη

Liver Aid

100 ταμπλέτες συμπλήρωμα διατροφής

Το ήπαρ είναι ένα όργανο ύψιστης σημασίας που μπορεί να θεωρηθεί ως ένας «βιομηχανικός εργάτης μεγάλης κλίμακας» που λειτουργεί πάντα με πλήρη ικανότητα. Παίζει ένα διπλό ρόλο στη σύνθεση σημαντικών ουσιών για το σώμα και στη διάσπαση βλαβερών ουσιών και ως εκ τούτου την αποτοξίνωση του σώματος. Οι ενεργοί στο LiverAid υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του ήπατος με φυσικό τρόπο.

Προσθήκη

L-Lysine PLUS

60 κάψουλα συμπλήρωμα διατροφής

Η λυσίνη είναι ένα επονομαζόμενο βασικό αμινοξύ, ένα σημαντικό συστατικό των πρωτεϊνών. Η έκφραση "ουσιώδης" σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να παράγει την ίδια την ουσία, γι 'αυτό πρέπει να την αποκτήσουμε από εξωτερικές πηγές. Το προϊόν L-Lysine PLUS βασίζεται στη λυσίνη, η οποία συμπληρώνεται με βιταμίνη C.

Προσθήκη

Power Booster

90 tabs συμπλήρωμα διατροφής

Μετά την ηλικία των 30 ετών, η παραγωγή αυξητικής ορμόνης μειώνεται ξαφνικά, επηρεάζοντας δυσμενώς πολλές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στο σώμα. Η μυϊκή μάζα μειώνεται, η δραστηριότητα μειώνεται, κλπ. Το ίδιο συμβαίνει σε περίπτωση διαρκούς πίεσης. Με το PowerBooster (Natural HGH Support) μπορείτε φυσικά να υποστηρίξετε τις διαδικασίες αποζημίωσης χωρίς να παρεμβαίνετε έντονα στη λειτουργία του σώματος.

Προσθήκη

URX

60 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Το URX είναι ένας τύπος που αναπτύχθηκε ειδικά για την εσωτερική υποστήριξη των ουρητικών οδών, τα οποία τα ενεργά συστατικά - γνωστά και χρησιμοποιούνται με την προτίμησή τους στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και αιώνες - μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε καταστάσεις κατά τις οποίες συνιστάται ιδιαίτερα η υποστήριξη του ουροποιητικού συστήματος.

Προσθήκη

VeinProteX

60 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Μετά από μακρές περιόδους στέκεται ή κάθεται πολλοί άνθρωποι βιώνουν βαριά πόδια, πόνο ή πρήξιμο. Για πολλούς από αυτούς αρκετές ώρες που στέκονται και κάθονται είναι παράλληλα με το επάγγελμά τους (δάσκαλοι, κομμωτές, χειρουργοί, γραφεία, κλπ.) Και το VeinProteX μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της υγείας των φλεβών.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού