Ανόργανες ουσίες - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ανόργανες ουσίες

Minerals
Ανόργανες ουσίες

Calcium Magnesium Plus

100 caps συμπλήρωμα διατροφής

Το Calcium Magnesium Plus είναι ένας τύπος που υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των οστών. Περιέχει ασβέστιο και μαγνήσιο και για λόγους καλύτερης χρήσης το συμπληρώσαμε με βιταμίνη D3 και K2.

Προσθήκη

Iron Plus

100 ταμπλέτες συμπλήρωμα διατροφής

Ο σίδηρος είναι ένα ανόργανο άλας που ανήκει στα λεγόμενα "ιχνοστοιχεία", τα οποία είναι ουσίες που το σώμα μας χρειάζεται αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Πρώτα απ 'όλα, ο σίδηρος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά οξυγόνου σε όλο το σώμα, αλλά εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς. Το Iron Plus το παρέχει σε μια σύνθετη, ενημερωμένη φόρμουλα.

Προσθήκη

MagneZi B6

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Ζείτε μια ταραχώδη ζωή, με πολύ άγχος, σημαντική ψυχική ή / και σωματική πίεση; Στη συνέχεια ο τύπος MagneZi B6 είναι ειδικά για εσάς! Τα ενεργά συστατικά του υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος, επιπλέον είναι απαραίτητα για τις μεταβολικές και ενεργειακές διεργασίες παραγωγής. Υγεία, ενέργεια και τεράστια εργασιακή ικανότητα.

Προσθήκη

Mega Zinc

100 ταμπλέτες συμπλήρωμα διατροφής

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία. Συμμετέχει στη λειτουργία πολλών ενζύμων. Μπορεί να βρεθεί σε κάθε κύτταρο μας, αλλά το σώμα μας δεν το αποθηκεύει και η ανεπάρκεια μπορεί να συμβεί. Χρειαζόμαστε ψευδάργυρο συνεχώς και σε ορισμένες περιπτώσεις - οι άνθρωποι που ζουν σε μια περιοχή όπου ο αέρας είναι μολυσμένος ή λείπει μια ισορροπημένη, μικτή διατροφή - αξίζει να το συμπληρώσουμε με τη μορφή μιας σύγχρονης φόρμουλας.

Προσθήκη

Power Mins

100 ταμπλέτες συμπλήρωμα διατροφής

Εκτός από τον ήδη γνωστό ρόλο των βιταμινών, η κατάλληλη παροχή ορυκτών του σώματος μας είναι επίσης σημαντική. Το Power Mins είναι μια ειδική φόρμουλα κατασκευασμένη από ειδικά μέταλλα. Τα συστατικά του συμβάλλουν στην σωστή παροχή ορυκτών στο σώμα μας.

Προσθήκη

Pro Selenium

60 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Είναι γνωστό ότι το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο ισχυρού αντιοξειδωτικού αποτελέσματος, το οποίο στηρίζει το σώμα μας στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Ωστόσο, είναι λιγότερο γνωστό ότι - εκτός από όλα αυτά τα αποτελέσματα - παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά επίσης στη διατήρηση της κανονικής παραγωγής ιωδίου, υποστηρίζοντας τις ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα.

Προσθήκη

Strong Bones

100 κάψουλες συμπλήρωμα διατροφής

Το Strong Bones είναι μια σύνθετη φόρμουλα που περιέχει ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία αποτελούν σημαντικά δομικά στοιχεία στα οστά μας. Η συμπλήρωση του ασβεστίου και του μαγνησίου μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των κανονικών δομών των οστών και των δοντιών και να έχει πολλά άλλα οφέλη.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού