Αντιοξειδωτικά - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αντιοξειδωτικά

Antioxidants
Αντιοξειδωτικά

Cocoa Bean Extract+ 100 caps

Εκχύλισμα κακάου με εκχύλισμα Goji. Το κακάο περιέχει σημαντικά φλαβονοειδή όπως η θεοβρωμίνη. Επίσης περιέχει μαγνήσιο και κάλιο.

Προσθήκη

CoQ10 Lozenges 30 υπογλώσσια δισκία

Το CoQ10 Lozenges είναι ένα δισκίο κάτω από τη γλωσσίδα που περιέχει CoQ10, με φυσική γεύση λεμονιού, που διευκολύνει την ταχύτερη και ηπιότερη απορρόφηση καθώς τα ενεργά συστατικά αποφεύγουν το πεπτικό σύστημα και φτάνουν στα κύτταρα εισερχόμενοι άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος.

Προσθήκη

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips 240 ml

240 ml συμπλήρωμα διατροφής

Το υγρό C + Bioflavonoids με Rose Hips δεν είναι μόνο ένα από τα πολλά νέα είδη βιταμινών C, αλλά ένας σύνθετος αντιοξειδωτικός τύπος, του οποίου τα ενεργά συστατικά βοηθούν άριστα στη διατήρηση της υγείας μας και στη διατήρηση της γενικής μας ευεξίας. Λόγω της υγρής μορφής μπορεί να είναι ιδανική για εκείνους που δεν τους αρέσουν οι φόρμες των δισκίων και των καψουλών.

Προσθήκη

Lutein Plus

60 caps συμπλήρωμα διατροφής

Το Lutein Plus είναι ένας σύνθετος αντιοξειδωτικός τύπος που αναπτύξαμε ειδικά για να στηρίξουμε την υγεία των ματιών. Μπορεί να είναι μια αποτελεσματική βοήθεια για όλους τους ανθρώπους των οποίων τα μάτια είναι εκτεθειμένα σε αυξημένη πίεση. Για παράδειγμα όσοι εργάζονται με υπολογιστές ή σε τεχνητό φως.

Προσθήκη

Mega CoQ10 Plus 60 capsules

Mega CoQ10 Plus, ένα παρασκεύασμα CoQ10 υψηλής δόσης, που συμπληρώνεται με το αντιοξειδωτικό τρίο του βήτα καροτίνης - βιταμίνης Ε - σεληνίου.

Προσθήκη

Mega qProtect

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Το Mega qProtect είναι ένας τύπος υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκε ειδικά για την αύξηση της αντιοξειδωτικής προστασίας. Τα κύρια συστατικά της φόρμουλας είναι τα διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών (Ginkgo biloba, πράσινο τσάι και μύρτιλλο) που είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και πολλές άλλες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για να στηρίξουν την υγεία μας.

Προσθήκη

qProtect

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Το κύριο συστατικό της φόρμουλας είναι το Ginkgo biloba, το οποίο είναι το αρχαιότερο δέντρο στην ιστορία της Γης. Είναι γνωστό ότι εκτός από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, επηρεάζει ευεργετικά τη λειτουργία του σώματος με πολλούς άλλους τρόπους. Ο τύπος περιέχει επίσης χρήσιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Προσθήκη

Resveratrol PLUS

60 κάψουλα συμπλήρωμα διατροφής

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για τις επιπτώσεις στην υγεία του ερυθρού οίνου. Το Resveratrol PLUS είναι μια αντιοξειδωτική φόρμουλα υψηλής ποιότητας, η οποία περιέχει αξιόλογες ιδιότητες των πολυφαινολών του κόκκινου κρασιού που συμπυκνώνονται σε μια κάψουλα. Τα άλλα ενεργά συστατικά του συνεργάζονται για να συμπληρώσουν τα προστατευτικά αποτελέσματά του.

Προσθήκη

Smokerade

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Το Smokerade είναι ένας εξαιρετικός αντιοξειδωτικός τύπος, ο οποίος υποστηρίζει το σώμα μας για την καταπολέμηση των κυτταρικών καταστροφικών επιπτώσεων των οξειδωτικών διαδικασιών που προκύπτουν από το κάπνισμα. Λόγω των ευεργετικών αποτελεσμάτων των σύνθετων συστατικών του συνιστάται εξίσου για ενεργούς και παθητικούς καπνιστές. Λόγω της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής του δράσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μη καπνιστές.

Προσθήκη

Super Coenzyme Q10 Plus

90 κάψουλες συμπλήρωμα διατροφής

Προμηθεύετε τα κύτταρα σας με την απαραίτητη πηγή ενέργειας και θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα! Το Q10 είναι μια ουσία που είναι απαραίτητη για τον ενεργειακό εφοδιασμό των κυττάρων μας. Εάν τα κύτταρά μας λάβουν τα τέλη τους, ενεργοποιούν ολόκληρο το σώμα. Το αποτέλεσμα? Η ικανότητα εργασίας, η ενέργεια και η ευελιξία ξεπερνούν ακόμα και τους νέους.

Προσθήκη

Super Mega CoQ10 30 capsules

Το Super Mega CoQ10 είναι ένα παρασκεύασμα CoQ10 εξαιρετικά υψηλής δόσης με προστιθέμενα αντιοξειδωτικά. Σε μια υψηλότερη δόση, οι πολυάριθμες ευεργετικές επιδράσεις του Q10 μπορεί να είναι πιο έντονες και μπορείτε να συμβάλλετε άνετα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας λαμβάνοντας μόνο μία κάψουλα.

Προσθήκη

Xantho PLUS

90 caps συμπλήρωμα διατροφής

Το Xantho PLUS είναι μια σύγχρονη, σύνθετη φόρμουλα. Έχουμε εξαγάγει τα δραστικά συστατικά των φυτών που είναι εξαιρετικά υψηλά σε αντιοξειδωτικά, για την καλύτερη προστασία των κυττάρων από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού