Συμπληρώματα διατροφής για την αποτελεσματική μείωση της μάζας σώματος διατροφή - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Συμπληρώματα διατροφής για την αποτελεσματική μείωση της μάζας σώματος διατροφή

Food supplements for body mass lowering diet
Συμπληρώματα διατροφής για την αποτελεσματική μείωση της μάζας σώματος διατροφή

Chromium Max 500

100 κάψουλες συμπλήρωμα διατροφής

Σε μια δίαιτα αδυνατίσματος, οι προσπάθειές μας να τρώμε ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή συχνά επισκιάζονται από ξαφνική πείνα ή επιθυμία να τρώνε γλυκά ή σνακ. Το Chromium Max 500 περιέχει οργανικό δεσμευμένο χρώμιο σε μια τέτοια μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και μπορεί να είναι αποτελεσματική βοήθεια κατά της επιθυμίας.

Προσθήκη

Citrimax&Chromium

90 δισκία συμπλήρωμα διατροφής

Ένα ιδανικό βάρος και μια λεπτή φιγούρα μπορεί να αποτελούν ένδειξη καλής υγείας. Μια δίαιτα απώλειας βάρους μπορεί να υποστηριχθεί από σύγχρονα συμπληρώματα διατροφής όπως το Citrimax & Chromium, το οποίο παρασκευάζεται με υδροξυκιτρικό άλας (HCA) που μπορεί να αποτρέψει τη μετατροπή υδατανθράκων σε λίπος και το χρώμιο είναι καλό για καλύτερα ισορροπημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Προσθήκη

Slim Formula

90 Tabs συμπλήρωμα διατροφής

Η ιδανική μάζα σώματος είναι σημαντική όχι μόνο για την αίσθηση της ευημερίας, αλλά και για την υγεία μας. Λόγω των συστατικών του, το Slim Formula μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα της διατροφής με απώλεια βάρους.

Προσθήκη

TrimeX WMS

473 ml συμπλήρωμα διατροφής

Η σωματική άσκηση και ο ενεργός τρόπος ζωής διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση του σωστού βάρους και της γενικής ευημερίας. Το TrimeX είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής, των οποίων τα ενεργά συστατικά βοηθούν στη διατήρηση υγιούς βάρους και σε ένα καλά διαμορφωμένο σώμα. Συνιστάται ιδιαίτερα για ενεργούς ανθρώπους, καθώς είναι πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με σωματική άσκηση.

Προσθήκη

XShape

90 caps συμπλήρωμα διατροφής

Ο τύπος, μαζί με επαρκή ποσά και ποιοτική άσκηση, υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πιο λεπτό και πιο σφιχτό σώμα. Τα κύρια δραστικά συστατικά του XShape είναι αμινοξέα, τα οποία έχουμε συμπληρώσει με βιταμίνες και πικολινικό χρώμιο.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού