Φόρμουλες υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος - Φυσικά Προϊόντα Calivita - Organic Acai, Noni, Paraprotex, OxyMax

Αναζήτηση
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΤΑΊΡΟΣ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Φόρμουλες υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Formulas supporting the immune system
Φόρμουλες υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Bee Power

50 κάψουλες συμπλήρωμα διατροφής

Εάν πιστεύετε σε φυσικές λύσεις, το εκχύλισμα βασιλικού πολτού είναι για σας. Οι μέλισσες τροφοδοτούν τη βασίλισσα με αυτό το θρεπτικό συμπύκνωμα. Αυτή η ουσία της δίνει τη δυνατότητα να ζήσει για 3-4 χρόνια, ενώ η διάρκεια ζωής των εργαζομένων είναι μόνο 4-6 εβδομάδες. Η κατανάλωση συμπυκνωμένου βασιλικού πολτού είναι ωφέλιμη και για τον άνθρωπο.

Προσθήκη

Immunaid

180 caps συμπλήρωμα διατροφής

Το ανοσοποιητικό σύστημα: η αντίσταση και η δύναμη του σώματός μας θα πρέπει να υποστηρίζονται συνεχώς. Μόνο κατά τη διάρκεια της δυσφορίας! Η γάτα της γάτας στους ενεργούς παράγοντες του ImmunAid μπορεί να υποστηρίξει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, βοηθώντας στη διατήρηση της αντίστασής μας.

Προσθήκη

SambuRex

240 ml συμπλήρωμα διατροφής

Το SambuRex είναι ένας τύπος που στοχεύει κυρίως στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα κύρια συστατικά του είναι τα φραγκοστάφυλα και η Echinacea που έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στη δημοφιλή ιατρική και το Astragalus που εφαρμόζεται με προδιάθεση στην ανατολική ιατρική. Λόγω της υγρής μορφής του, αυτό το ειδικό φυτικό μίγμα μπορεί να είναι επαρκές ακόμα και για όσους για κάποιο λόγο ή για άλλους δεν συμπαθούν τις φόρμουλες των δισκίων και των καψουλών.

Προσθήκη

SambuRex Pack

4x 240 ml
Αγοράστε 3, πάρτε 4

Προσθήκη

VirAgo

90 Tabs συμπλήρωμα διατροφής

Λόγω της σύνθεσής του, υποστηρίζει αποτελεσματικά την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το συστήνουμε για όσους επιθυμούν μια πιο σύνθετη άμυνα ή συχνά αντιμετωπίζουν καταστάσεις στις οποίες το σώμα μας χρειάζεται βοήθεια.

Προσθήκη
 
Calivita Shop - Συμπληρώματα Calivita - Ac-Zymes, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού