Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Μετάβαση στο περιεχόμενο

βότανο φόρμουλες

Φόρμουλες με βάση τα βότανα
60 ταμπλέτες

Το Curcuma Pro είναι μια ειδική φόρμουλα που περιέχει εκχύλισμα κουρκουμά με 95% κουρκουμινοειδή. Ο κουρκουμάς συμπληρώνεται με εκχύλισμα πιπεριού BioPerine® και κουρκουμίνη στην κοκκοποιημένη σύνθεση MicroActive®.
100 κάψουλες

Το Evening Primrose Oil έχει πολλές ωφέλιμες επιδράσεις στο σώμα μας. Βοηθάει να διατηρήσουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας υγιή και νεανικά και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους. Συμβάλλει στην υγιή καρδιακή λειτουργία και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στη θεραπεία δυσάρεστων συμπτωμάτων που προηγούνται της εμμήνου ρύσεως.
100 κάψουλες

Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο γνωστά μπαχαρικά, αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι εκτός από τη χαρακτηριστική γεύση του, έχει επίσης πολλά άλλα ευεργετικά αποτελέσματα, π.χ. Βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τρυγλυκεριδίου αίματος. Το Garlic Max περιέχει τα ενεργά συστατικά του σκόρδου και του μαϊντανού. Αυτά τα βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική αποτελεσματικά για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.
100 ταμπλέτες

Το Ginkgo XC είναι ένας τύπος υψηλής ισχύος που περιέχει 90mg εκχυλίσματος Ginkgo biloba για να υποστηρίξει τη φυσιολογική ροή του αίματος και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Το εκχύλισμα Ginkgo παρέχει επίσης ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την προστασία των κυττάρων μας από τις ελεύθερες ρίζες.
240 ταμπλέτες

Η πράσινη φροντίδα γίνεται με το μηδέν, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της μεγάλης ποικιλίας των θετικών επιδράσεων που έχει. Είναι ένα φυσικό διουρητικό και μπορεί να αποτελέσει ένα κατάλληλο συμπλήρωμα για την αλκαλινική δίαιτα. Περιέχει άφθονες βιταμίνες και μεταλλικές ουσίες, οι οποίες προάγουν την υγιή λειτουργία του σώματός μας.
16 oz. (473 ml)

Πρακτικά κάθε ουσία μπορεί να είναι μια τοξίνη που ασκεί ερεθιστική ή / και επιβλαβή επίδραση στο σώμα. Εμποδίζει τις βιοχημικές λειτουργίες μας και επηρεάζει δυσμενώς τη λειτουργία του σώματός μας. Η χλωροφύλλη προσφέρει φυσική προστασία από αυτές τις βλάβες.
30 ml

Το Oregano είναι ένα δημοφιλές πολυετές φυτό, το οποίο γνωρίζουμε κυρίως από την κουζίνα. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι για τις πολυάριθμες ευεργετικές επιδράσεις της έχει εφαρμοστεί ήδη στην αρχαιότητα στη λαϊκή ιατρική. Γνωρίστε τις φανταστικές ιδιότητες της ρίγανης!
100 ταμπλέτες

Το Ginseng καλλιεργείται στην Ανατολή για 400 χρόνια, αν και η ανθρωπότητα το έχει χρησιμοποιήσει για χιλιετίες. Κατά τη διάρκεια περιόδων που υπερβαίνουν το μυαλό και το σώμα μας, αυξάνει τη ζωτικότητα και την αντοχή στο στρες με φυσικό τρόπο.
100 ταμπλέτες

Παράσιτα - σκουλήκια, βακτήρια, μύκητες, ιοί - είναι συνεχώς παρόντες στο περιβάλλον μας. Ορισμένα από αυτά είναι χρήσιμα (π.χ. βακτήρια) ενώ άλλα μπορεί να είναι επιβλαβή για το σώμα μας. Μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και από τη στιγμή που παρατηρούμε τίποτα, υπάρχει ήδη ένα πρόβλημα. Το ParaProteX μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια κατά των παρασίτων που προκαλούν μια σειρά ενοχλήσεων.
100 κάψουλες

Η Yucca, που ονομάζεται "το δέντρο της ζωής", είναι ένα εξαιρετικό αποτοξινωτικό, καθαρό, ανοσοποιητικό σύστημα που υποστηρίζει την ουσία. Η κύρια επίδρασή της οφείλεται σε ένα από τα συστατικά της, σαπωνίνη στη λαϊκή ιατρική. Αυτή η ουσία εφαρμόζεται κυρίως για το βλεννολυτικό αποτέλεσμα και την αποτοξινωτική δράση της.
120 κάψουλες

Ο άνθρωπος εκτίθεται σε συνεχή άγχος καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες στο σπίτι και στον χώρο εργασίας, οι συγκρούσεις, τα οικονομικά προβλήματα, ο θόρυβος και η περιβαλλοντική ρύπανση είναι αγχωτικές και όλα αυτά θα μπορούσαν μακροπρόθεσμα να είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για το σώμα μας. Η Rhodiola έχει εφαρμοστεί εδώ και αιώνες και είναι μια φυσική λύση σε όλα αυτά.
100 κάψουλες

Η λεκιθίνη συμβάλλει στην καλή λειτουργία των ζωτικών διαδικασιών μας και προάγει την υγεία μας. Είναι μια φυσική ουσία που μπορεί να βρεθεί στο σώμα μας. Μεταξύ άλλων, είναι ένα συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης και των πρωτεϊνών. Παίζει ρόλο στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και υποστηρίζει τη διατήρηση ενός φυσιολογικού επιπέδου χοληστερόλης.
100 κάψουλες

Η λεκιθίνη συμβάλλει στην καλή λειτουργία των ζωτικών διαδικασιών μας και προάγει την υγεία μας. Είναι μια φυσική ουσία που μπορεί να βρεθεί στο σώμα μας. Μεταξύ άλλων, είναι ένα συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης και των πρωτεϊνών. Παίζει ρόλο στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και υποστηρίζει τη διατήρηση ενός φυσιολογικού επιπέδου χοληστερόλης.
100 κάψουλες

Ο φλοιός της λευκής ιτιάς έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και αρκετούς αιώνες. Η λευκή ιτιά (Salix alba) είναι ένα είδος δέντρων που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, αλλά αναπτύσσεται και στη Βόρεια Αμερική. Οι γλυκοσίδες της σαλικίνης εξάγονται από το φλοιό αυτού του δέντρου. Διαλύονται σε σαλικυλικό οξύ στον οργανισμό μας.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Επιστροφή στο περιεχόμενο